Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, spitalizat de urgenta

Postat la 13 aprilie 2011 7 afişări

O sursa din cadrul spitalului, contactata de AFP, a refuzat sa comenteze informatia si a spus ca "ministrul Sanatatii va face un anunt in curand".

Mubarak era asteptat, joi, in Cairo, sa raspunda acuzatiilor de coruptie si violenta impotriva protestatarilor egipteni. De asemenea, Mubarak, sotia sa, fiii sai si sotiile acestora au interdictie sa paraseasca tara, iar bunurile familiei au fost "inghetate". Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak (82 de ani) a fost spitalizat de urgenta in orasul-port Sharm el-Shaikh, unde s-a retras de cand a fost inlaturat de la putere, pe 11 februarie 2011. Mubarak a suferit, in trecut, de mai multe probleme de sanatate, fiind supus unei interventii la spate in 2004 si unei operatii de colecist in 2010, ambele in Germania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
mubarak,
demisie,
sanatate
/actualitate/fostul-presedinte-egiptean-hosni-mubarak-spitalizat-de-urgenta-8151685
8151685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.