Fostul director general al AMPOS Mediu Adrian Mîndroiu, reţinut pentru fapte de corupţie. El a fost suspendat din funcţie

Postat la 05 aprilie 2013 12 afişări

Fostul director general al Autorităţii de Management pentru POS Mediu Adrian Mîndroiu a fost reţinut pentru fapte de corupţie, fiind acuzat că a primit bani şi bunuri de la doi administratori ai unor firme de consultanţă. Ministerul Mediului a anunţat, vineri, că Mîndroiu a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor.

Fostul director general al AMPOS Mediu Adrian Mîndroiu, reţinut pentru fapte de corupţie. El a fost suspendat din funcţie

 Adrian Mîndroiu, fost director general şi în prezent director la Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu, reţinut pentru fapte de corupţie, va fi suspendat din funcţie, a anunţat vineri Ministerul Mediului.

"Conducerea Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice a decis suspendarea din funcţie a directorului Adrian Mîndroiu, până la finalizarea cercetărilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi pronunţarea deciziei instanţelor de judecată", a precizat instituţia, într-un comunicat de presă.

Fostul director general al AMPOS Mediu Adrian Mîndroiu a încheiat contractul în baza căruia este anchetat în anul 2011, potrivit sursei citate.

Mîndroiu a condus AMPOS Mediu în perioada iunie 2011 - mai 2012, ocupând de atunci funcţia de director al Direcţiei Fonduri Structurale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-director-general-al-ampos-mediu-adrian-mindroiu-retinut-pentru-fapte-de-coruptie-el-a-fost-suspendat-din-functie-10715304
10715304
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.