Fostul ambasador al statului Qatar în România, găsit mort într-un imobil din Bucureşti

Postat la 08 septembrie 2011 12 afişări

Fostul ambasador al statului Qatar în România a fost găsit mort, joi, într-un imobil din Bucureşti, pe corpul acestuia nefiind găsite urme de violenţă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că fostul ambasador al statului Qatar în România a fost găsit decedat într-un imobil de pe Bulevardul Ion Mihalache.

Sarca a precizat că acesta nu avea semne de violenţă pe corp şi era cunoscut cu afecţiuni cardiace. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a constat că bărbatul era în stop cardio-respirator. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
qatar,
ambasador,
diplomatie,
crima
/actualitate/fostul-ambasador-al-statului-qatar-in-romania-gasit-mort-intr-un-imobil-din-bucuresti-8715118
8715118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.