Fosta sefa a Vamii Ploiesti: Sorin Blejnar este regina

Postat la 25 februarie 2011 32 afişări

Fostul director al Directiei de Accize si Operatiuni Vamale Prahova, Diana Severin, sustine ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, este regina si ca in 2009 un apropiat al acestuia i-a solicitat demisia din functia de sef al Vamii Ploiesti pentru ca nu a luat "spaga" si nu a dat mai departe.

Diana Severin, care a fost sef al Vamii Ploiesti intre 25 mai 2009 si 25 mai 2010, cu o intrerupere de o luna, intre 15 iulie si 13 august 13 august 2009, a declarat, joi, ca in iulie 2009 un apropiat al lui Sorin Blejnar, respectiv Stefanita Prisacaru, la acea vreme seful Compartimentului Verificari Interne din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor, ar fi chemat-o la Bucuresti, unde s-a intalnit cu ea nu la sediul ANV, asa cum stabilisera initial, ci la un restaurant din magazinul Unirea, Prisacaru cerandu-i demisia din functia de sef al Biroului Vamal Ploiesti. "Mi-a spus ca nu corespund cerintelor ANAF, ca nu am luat spaga si nu am dat mai departe. Mi-a cerut sa-mi dau demisia, spunandu-mi ca e cea mai asteptata demisie, Blejnar o asteapta, intrucat exista un inlocuitor al meu care a plecat deja spre Ploiesti. In aceeasi discutie domnul Prisacaru mi-a mai povestit ca, cu o seara inainte, a fost la Ploiesti, unde a dejucat un accident de masina care urma sa mi se intample", a declarat Diana Severin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
regina,
Blejnar,
Diana Severin
/actualitate/fosta-sefa-a-vamii-ploiesti-sorin-blejnar-este-regina-8011401
8011401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.