Fost economist şef al FMI: SUA s-ar putea molipsi de problemele Europei

Postat la 21 noiembrie 2011 11 afişări

Deutsche Bank este expusă semnificativ atât pe datoriile de stat din Europa, cât şi la problemele de pe piaţa imobiliară americană, însă dacă ar deveni un canal de risc între cele două economii ar alege să transmită "pericolul" cât mai departe de Germania, către SUA.

Potrivit datelor Federal Reserve, Taunus Corp, subsidiara nord-americană a Deutsche Bank, este al optulea mare holding bancar din SUA, cu active de peste 380 miliarde de dolari. Deutsche Bank are active de 2.280 miliarde de euro, sau peste 3.000 miliarde de dolari, pe locul al doilea în lume după BNP Paribas potrivit celui mai recent top realizat the The Banker.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
fmi,
probleme,
europa,
economie
/actualitate/fost-economist-sef-al-fmi-sua-s-ar-putea-molipsi-de-problemele-europei-8994443
8994443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.