Formular înscriere în Catalogul Consultanţilor

Postat la 17 septembrie 2015 21 afişări

În România există 32.000 de firme de consultanţă şi mult mai mulţi consultanţi independenţi, în cele mai variate domenii, de la afaceri şi finanţe personale la dezvoltare sprituală, imagine sau sănătate. Piaţa totală de consultanţă este estimată la 380 de milioane de euro, şi doar în companii activează circa 13.000 de angajaţi. Doar consultanţa de business se adresează celor aproape 20.000 de companii care au cifra de afaceri mai mare de un milion de euro, şi nu numai: printre clienţi se numără manageri, antreprenori aflaţi în diverse stadii ale carierei, angajaţi din zona corporate care doresc să se pregătească pentru a avansa în carieră.

În aceste condiţii considerăm cât se poate de folositoare ideea unui catalog al companiilor de consultanţă şi al consultanţilor.

Catalogul va fi grupat pe domenii de activitate - economie, afaceri, resurse umane, politică, social, creaţie, educaţie, medicină, artă, devenire personală.

Fiecare casetă de prezentare va cuprinde denumirea companiei sau numele consultantului, domeniul sau domeniile de activitate, o scurtă descriere a serviciilor oferite, precum şi datele de contact - adresă, telefon, email, persoane de contact.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/formular-inscriere-in-catalogul-consultantilor-14723545
14723545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.