Fondul Proprietatea vrea să vândă 1,77% din acţiunile OMV Petrom, pachet estimat la 445 milioane lei

Postat la 15 mai 2013 37 afişări

Fondul Proprietatea (FP) vrea să vândă un pachet de 1,77% din acţiunile OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie din România, pachet estimat la 445 milioane lei (102 milioane euro) la ultima cotaţie bursieră, şi nu exclude să crească volumul vânzării în funcţie de condiţiile pieţei.

Fondul Proprietatea vrea să vândă 1,77% din acţiunile OMV Petrom, pachet estimat la 445 milioane lei

 "Acţiunile vor fi vândute în cadrul unui plasament privat accelerat (accelerated book building) adresat exclusiv către investitori instituţionali internaţionali şi români calificaţi în conformitate cu prevederile legale aplicabile ale legislaţiei din România", potrivit unui anunţ al Fondului transmis miercuri Bursei.

Intenţia actuală este de a vinde aproximativ un miliard de titluri, însă Fondul îşi rezervă dreptul de a creşte volumul vânzării în funcţie de condiţiile de piaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fondul-proprietatea-vrea-sa-vanda-1-77-din-actiunile-omv-petrom-pachet-estimat-la-445-milioane-lei-10878818
10878818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.