Focar de Covid la încă o primărie de Capitală. Funcţionarii, somaţi să respecte regulile sanitare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 martie 2021 42 afişări

Mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmaţi pozitiv la testul Covid în ultimele zile, iar edilul, Cristian Popescu Piedone, i-a somat pe funcţionari să respecte cu stricteţe măsurile impuse pentru limitarea răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască în permanenţă.

Focar de Covid la încă o primărie de Capitală. Funcţionarii, somaţi să respecte regulile sanitare

„Mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmaţi pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcţiei Resurse Umane şi o persoană de la Direcţia de Investiţii. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor doi funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunţă Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igenizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

Un focar de Covid 19 a apărut joi la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti. Mai mulţi salariaţi ai instituţiei s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autorităţile locale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
primărie,
sector 5

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.