FMI vine în România în jurul datei de 10 ianuarie, pentru a discuta cu Guvernul bugetul pe 2013

Postat la 19 decembrie 2012 20 afişări

O nouă misiune a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale va ajunge în România în jurul datei de 10 ianuarie, pentru a discuta cu Guvernul inclusiv despre proiectul de buget pe anul viitor, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX premierul Victor Ponta.

Potrivit calendarului gândit de USL, proiectul de buget pentru anul viitor va fi prezentat în această săptămână şi va fi dezbătut de Parlament în luna ianuarie, după ce va fi discutat cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială. Ministrul finanţelor Florin Georgescu a declarat în luna septembrie că bugetul pentru anul viitor va fi prezentat la 15 zile după instalarea noului guvern, derogarea faţă de termenul legal, 15 octombrie, fiind convenită cu cele trei instituţii financiare internaţionale. Delegaţia FMI va fi condusă de olandezul Erik de Vrijer.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
fmi,
guvern,
buget,
romania,
victor ponta
/actualitate/fmi-vine-in-romania-in-jurul-datei-de-10-ianuarie-pentru-a-discuta-cu-guvernul-bugetul-pe-2013-10402006
10402006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.