FMI a aprobat a doua evaluare a acordului. Va pune la dispoziţia României încă o tranşă de 480 mil. euro

Postat la 30 septembrie 2011 8 afişări

Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a aprobat joi a doua evaluare a noului acord, de tip preventiv, şi va pune la dispoziţia României încă o tranşă, a treia, în valoare de 480 de milioane de euro.

"A fost un vot unanim pentru a doua revizuire a acordului", a declarat pentru MEDIAFAX reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu. La precedenta evaluare a acordului FMI a decis ca România să poată trage o tranşă cu o valoare identică (480 milioane euro), până în prezent fondurile puse la dispoziţia autorităţilor române, în caz de urgenţă, însumând peste un miliard de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
acord,
FMI,
transa
/actualitate/fmi-a-aprobat-a-doua-evaluare-a-acordului-va-pune-la-dispozitia-romaniei-inca-o-transa-de-480-mil-euro-8818750
8818750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.