Flutur: Prin măsurile Guvernului Ponta, un fermier plăteşte impozit pentru grajd ca pentru o vilă

Postat la 12 februarie 2013 25 afişări

Senatorul Gheorghe Flutur, secretar general al PDL, consideră că măsurile fiscale excesive adoptate de Guvernul Ponta în domeniul agriculturii determină o criză a acestui sector economic, arătând că un fermier plăteşte impozit pentru grajd cât pentru o vilă.

Flutur a anunţat că PDL, împreună cu agricultorii şi fermierii, caută soluţii pentru deblocarea situaţiei din agricultură, sens în care a avut, luni, o întâlnire cu reprezentanţi ai Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România -LAPAR şi ai Federaţiei Naţionale a Crescătorilor de Bovine din România - FCBR.

Liderul PDL a arătat că problemele evocate de reprezentanţii asociaţiilor din agricultură şi creşterea animalelor au fost legate de neacordarea subvenţiei la motorină pe trimestrul al treilea al anului 2012 şi faptul că nu a fost notificată nici până în prezent Comisia Europeană pentru acordarea subvenţiei în anul 2013, tergiversarea Legii laptelui care duce la pierderea substanţială de fonduri europene, blocarea funcţionării Camerelor Agricole, dar şi dubla impozitare a fermierilor prin măsurile fiscale adoptate de Guvernul Ponta la începutul anului 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Flutur,
Guvern,
Ponta,
impozit
/actualitate/flutur-prin-masurile-guvernului-ponta-un-fermier-plateste-impozit-pentru-grajd-ca-pentru-o-vila-10556939
10556939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.