Florin Roman: Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa conducerii PNL, o eroare politică majoră

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 martie 2021 55 afişări

Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră, spune deputatul PNL Florin Roman: „Nu ştiu cine a avut măreaţa idee, dar greşeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Poate azi, mâine ne vom trezi şi cu anti-vaccinişti... ca invitaţi”.

Florin Roman: Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa conducerii PNL, o eroare politică majoră

Secretarul de stat Raed Arafat a fost invitat la şedinţa Biroului Executiv Central al PNL, iar lideri din partid, între care Florin Roman, au reacţionat ferm.

„Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră! Nu ştiu cine a avut măreaţa idee, dar greşeli de genul acesta costă politic întregul PNL! Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare”, scrie pe Facebooc Florin Roman.

El critică faptul că membrii conducerii PNL nu sunt consultaţi.

„Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreşedinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultaţi în legătură cu aceste măsuri. Şi nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiştilor. Dar, cu toţii, avem dreptul să fim informaţi corect şi lămuriţi...acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greşeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi şi cu anti-vaccinişti...ca invitaţi în forul de conducere al PNL...”, conchide Roman.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
arafat,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.