Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ

Postat la 20 octombrie 2020 120 afişări

Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ

UPDATE Florin Iordache a câştigat şefia Consiliului Legislativ cu 185 de voturi. Votul a avut loc în şedinţa plenului reunit al Parlamentului, care a început de la ora 16.00. Deputatul Florin Iordache şi fostul preşedinte al CCR şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliu Legislativ.

UPDATE Deputatul PSD Florin Iordache a fost ales marţi în funcţia de preşedinte al Consiliul Legislativ, cu 185 de voturi. Augustin Zegrean a fost votat de 41 de senatori şi deputaţi.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliu Legislativ şi-au depus candidatura Florin Iordache, Ionuţ Duli Mazâlu şi Augustin Zegrean.

De asemenea, pentru funcţia de preşedinte Secţia de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ s-au înregistrat tot trei candidaturi, respectiv George Edward Dircă, Augustin Zegrean, Ciochiu Andrei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consiliu,
voturi,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.