Florin Cîţu îi cere lui Vlad Voiculescu să preia modelul lui Valeriu Gheorghiţă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 martie 2021 222 afişări

Florin Cîţu îi cere lui Vlad Voiculescu să preia modelul lui Valeriu Gheorghiţă

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, trebuie să-i prezinte premierului Florin Cîţu, până săptămâna viitoare,  un raport al activităţii desfăşurate din luna decembrie pentru pregătirea pentru valul 3 al pandemiei şi planurile pentru perioada viitoare.

„Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate din luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul 3 al pandemiei şi planurile pentru perioada viitoare”, spune premierul Florin Cîţu.

El precizează că aşteaptă şi responsabililor CNCAV acelaşi lucru.

De asemenea, el precizează că a cerut ministrului Sănătăţii să organizeze conferinţe săptămânal, pe modelul celor organizate de col. Valeriu Gheorghiţă la CNCAV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
raport,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.