FlorideLux: Începutul anului şcolar a triplat vânzările online de flori. Românii au cheltuit în medie circa 100 lei pe un buchet

Autor: Andra Stroe Postat la 13 septembrie 2019 24 afişări

FlorideLux: Începutul anului şcolar a triplat vânzările online de flori. Românii au cheltuit în medie circa 100 lei pe un buchet

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România, anunţă că numărul comenzilor online de flori din primele zile ale anului şcolar s-a triplat faţă de o perioadă obişnuită. Cu această ocazie, clienţii FlorideLux.ro au cheltuit în medie 100 lei pentru un aranjament floral, iar cel mai scump buchet comandat a fost în valoare de circa 350 lei.

Reprezentanţii FlorideLux.ro declară că valoarea totală a investiţiei în realizarea şi promovarea noii colecţii de toamnă se ridică la circa 10.000 euro şi estimează în următoarele şase luni că aceasta va genera vânzări de 100.000 euro. Noua colecţie conţine 27 de produse, iar valoarea medie a unui aranjament floral este de circa 190 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
an scolar,
cheltuieli,
flori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.