FlorideLux: Cadourile de Paşte, o piaţă de 600.000 de euro

Autor: Anca Barbulescu Postat la 15 aprilie 2013 31 afişări

Comercianţii de flori şi cadouri vor înregistra vânzări de 600.000 de euro anul acesta cu ocazia sărbătorilor de Paşte, conform estimărilor FlorideLux.ro

FlorideLux: Cadourile de Paşte, o piaţă de 600.000 de euro

“Piaţa locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro în acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paşte, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi liberă”, estimează Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, estimează că tichetul mediu de comandă în mediul corporate va fi de 200 de lei, în timp ce persoanele fizice vor aloca până la 450 de lei pe cadourile de Paşte.

Cu toate acestea, românii au devenit mai prevăzători cu acest tip de cumpărături şi au înţeles că atâta timp cât comandă din timp, cu atât au acces la mai multe oferte speciale, iar stocul garantat.

“Astfel, în ciuda realităţii economice a României de astăzi, în care este dificil de planificat din timp anumite achiziţii, clienţii au înţeles care sunt beneficiile acestui proces şi au început să ceară informaţii, consultări sau oferte imediat după data de 15 martie”, a explicat CEO-ul FlorideLux.ro.

În ceea ce priveşte vânzările realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro şi vor proveni în proporţie de 40% de pe FlorideLux.ro, iar în proporţie de 60% de pe CosurideLux.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/floridelux-cadourile-de-paste-o-piata-de-600-000-de-euro-10747860
10747860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.