Flanco asteapta vanzari de 14 mil. euro in decembrie

Postat la 06 decembrie 2010 11 afişări

Lantul de electroretail Flanco estimeaza o cifra de afaceri de aproape 14 milioane de euro (60 mil. lei) pentru luna decembrie a acestui an.

Compania a inaugurat un nou magazin in mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti si alte trei in Timisoara, Botosani si Giurgiu, extindere care face parte din strategia Flanco de extindere odata cu iesirea din insolventa.

Magazinul din Capitala are o suprafata de vanzare de 1.250 de metri patrati si a inghitit o investitie de aproape un milion de euro (patru milioane de lei), cifra care include si stocul de marfa. In medie, in fiecare luna vor intra in magazin 4.000 de persoane care vor face cumparaturi de aproximativ 100 de euro (425 de lei) fiecare, ceea ce inseamna ca la nivelul unui an vanzarile vor ajunge la 4,6 de milioane de euro (20 mil. lei).

Totodata, la vanzarile din luna decembrie va contribui foarte mult si campania "100% reducere la orice produs", prin care Flanco ofera toti banii inapoi pentru orice produs, sub forma de carduri de reducere care pot fi folosite de client sau pot fi facute cadou.

"Campaniile de marketing din acest an, alaturi de consolidarea retelei de magazine pozitioneaza excelent compania pentru acest sfarsit de an si inceput de 2011, cota de piata de 9,5-10% fiind deja peste asteptarile noastre initiale", a spus Adrian Olteanu, directorul executiv al Flanco.

Anul viitor, compania va inaugura alte 12-15 magazine noi, urmand sa atinga o cota de piata de 10-10,5% si sa inregistreze o cifra de afaceri de 110 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Flanco,
AFI Palace Cotroceni,
Timisoara
/actualitate/flanco-asteapta-vanzari-de-14-mil-euro-in-decembrie-7783857
7783857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.