Flanco a deschis patru noi magazine in ultima luna

Autor: Roxana Cristea Postat la 14 aprilie 2011 52 afişări

Flanco, retailer electro-IT, a anuntat ca in ultima luna a investit cinci milioane de lei in deschiderea a patru noi magazine, in Bucuresti, Suceava, Buzau si Drobeta Turnu-Severin.

Deschiderea magazinelor face parte din strategia retailerului de a creste cota de piata in 2011 peste nivelul de 10% si de a extinde reteaua de magazine Flanco in spatii cu trafic ridicat.

"Cele patru magazine inaugurate in ultima luna vor aduce vanzari totale de 30 de milioane de lei in primul an de functionare", a declarat Adrian Olteanu, directorul general al Flanco. "Revenirea pe un trend ascendent a consumului in perioada sarbatorilor pascale, precum si investitiile in magazine noi vor contribui semnificativ la cresterea vanzarilor Flanco", a completat Olteanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Flanco,
magazine,
Bucuresti
/actualitate/flanco-a-deschis-patru-noi-magazine-in-ultima-luna-8156793
8156793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.