Fiţi ungurenii mei! Dar când anume, mai exact?

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 20 mai 2012 36 afişări

În tabăra PDL, încă şocată de pierderea guvernării, decizia ex-premierului Mihai-Răzvan Ungureanu de a participa la lansările de candidaţi ale PDL pentru locale şi de a folosi prilejul spre a se apropia de "poporul pedelist" a fost văzută ca o rază de speranţă.

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că Ungureanu poate deveni din nou prim-ministru după alegerile din noiembrie sau poate candida ca independent la alegerile prezidenţiale din 2014. Deocamdată însă, Ungureanu a declarat doar că "parteneriatul" lui cu PDL continuă, pentru că au un drum şi un ţel comun, iar despre acel "ultim cuvânt" pe care la moţiunea de cenzură spunea că şi-l va rosti ulterior a comentat că "va fi peste ani".

E drept, mai mult nici nu poate spune - ar fi straniu să încerce să-l concureze la imagine pe discretul preşedinte al PDL, Emil Boc, actualmente candidat pentru primăria Clujului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fiti-ungurenii-mei-dar-cand-anume-mai-exact-9650398
9650398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.