Firma de brokeraj care a dominat primii ani ai bursei de la Bucureşti se retrage din piaţă

Postat la 11 decembrie 2012 15 afişări

Casa de brokeraj Active Interna­tional, controlată de grupul american NCH, se va retrage din activitatea de inter­mediere după 18 ani, potrivit reprezentanţilor companiei.

Active International a fost una dintre cele mai active firme de brokeraj în primii ani de funcţionare a bursei, când a fost implicată în numeroase tranzacţii importante. În ultimii ani, însă, Active International a pierdut teren pe piaţa de capital, în condiţiile în care fondurile de investiţii Broadhurst şi Lindsell, administrate de americanii de la NCH, care erau principalii clienţi ai firmei, şi-au lichidat portofoliile de pe bursă sau au delistat companiile la care erau majoritari.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brokeraj,
financiar,
retragere,
piata
/actualitate/firma-de-brokeraj-care-a-dominat-primii-ani-ai-bursei-de-la-bucuresti-se-retrage-din-piata-10385274
10385274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.