Firea: Plicuşor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 februarie 2021 87 afişări

Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan pentru suspendarea PUZ-urilor în 5 sectoare şi spune că, după ce a pledat pentru un interlop care şi-a construit o casă în parc, nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor: „Plicuşor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde”.

Firea: Plicuşor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde

„Un primar care a pledat că deputat pentru un interlop care şi-a construit cu tupeu casă în parc, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în parc, nu are căderea să pretindă că vrea binele oamenilor, instituţiilor statului şi mediului privat din acest oraş! Plicuşor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde - lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar că toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul dar să prospere el şi fundaţiile lui. Că doar asta a făcut toată viaţă”, afirmă Gabriela Firea.

Ea cataloghează mandatul lui Nicuşor Dan drept „epoca de piatră a administraţiei”.

„Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din şantajul şi etajul, după cum ştie un oraş întreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, şcoli, parcări, poduri, pasaje, locuinţe, birouri, hale de producţie etc în Capitală! Bine aţi venit în epoca de piatră a administraţiei”, conchide fostul primar general al Capitalei.

Consiliul General al Capitalei are vineri pe ordinea de zi suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2, 3, 4, 5 şi 6.

Dezvoltatorii spuneau că toate proiectele construite pe un teren de peste 3.000 mp vor fi blocate şi vor înregistra pierderi semnificative, conform ZF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.