Firea, dacă Nicuşor Dan ajunge primar: Sapă de lemn. Sărăcie lucie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 august 2020 347 afişări

Gabriela Firea afirmă că, dacă Nicuşor Dan va fi ales primar al Capitalei, călătorii vor plăti 6 lei pentru un bilet STB, iar preţul pentru agentul termic deveni insuportabil pentru bucureşteni.

Firea, dacă Nicuşor Dan ajunge primar: Sapă de lemn. Sărăcie lucie

„Sapă de lemn! Sărăcie lucie! Pauperizare accelerată! Asta va însemna <noul Bucureşti>, în viziunea candidatului <dreptei unite>. Bugetul şi aşa redus, a circa două milioane de bucureşteni, este în pericol, deoarece acest candidat a anunţat în nenumărate rânduri că va reduce substanţial sau chiar va anula subvenţiile achitate luna de luna de către Primăria Capitalei, la transportul public în comun şi termoficare”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea reaminteşte că, în prezent, un bilet de autobuz costă pe ruta urbană 1,3 lei, iar pe ruta regională 1,5 lei, preţuri subvenţionate.

„Fără subvenţie, fiecare călător va plăti 6 lei. Iar un abonament lunar costă acum 50 de lei şi va ajunge la 250 de lei. Un cost enorm, pentru majoritatea familiilor. Şi în cazul agentului termic, situaţia este la fel de gravă. Să luăm doar un exemplu. Dacă acum o familie plăteşte pentru 3 persoane care locuiesc în 3 camere 200 de lei, factură fără subvenţie va ajunge la 650 lei”, adaugă primarul general al Capitalei.

Ea apreciază că soluţia corectă faţă de bucureşteni, de a rezolva problemele financiare ale Capitalei, nu este cea propusă de candidatul partidelor <unite de dreapta>, ci alocarea de la Guvern a unui procent „decent” din Bugetul Naţional, potrivit contribuţiei.

„Bucureştiul contribuie cu 25% la PIB-ul ţării şi ni se întoarce sub 1%. Infim”, concluzionează Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.