Filme incredibile care nu au câştigat Oscarul - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 11 februarie 2013 303 afişări

Ne aflăm în plin sezon al Oscarurilor, în care fani din întreaga lume încearcă să prezică câştigătorii al căror nume îl vom afla pe 24 februarie.

Pe baza premiaţilor de la Globurile de Aur sau ai celor de la Bafta, se presupune că "Argo" va câştiga şi cele mai multe Oscaruri din acest an, ceilalţi nominalizaţi fiind "Amour", "Django Unchained", "Zero Dark Thirty", "Lincoln", "Les Miserables", "Life of Pi", "Silver Linings Playbook", "Beasts of the Southern WIld". Totuşi, Academia a reuşit de multe ori să surprindă prin alegerile sale şi multe dintre filmele care ar fi avut toate motivele să câştige Oscarul, au fost depăşite de cele cu mai puţine şanse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
surprize,
Academia Americana de Film,
Oscar
/actualitate/filme-incredibile-care-nu-au-castigat-oscarul-galerie-foto-10555662
10555662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.