Filmarea care demontează teoria conspiraţiei la atacurile de la 11 septembrie

Postat la 02 noiembrie 2011 22 afişări

Atentatele de la 11 septembrie 2001 sunt încă sursa multor controverse, iar numeroase teorii ale conspiraţiei nu au fost încă desfiinţate. Cei care cred că atentatele nu au fost comise de gruparea teoristă al Qaida spun că prăbuşirea clădirii 7 din complexul World Trade Center este dovada conspiraţiei.

Un video apărut pe internet pare să dovedească faptul că prăbuşirea clădirii a fost cauzată de căldura intensă dată de flăcări, şi nu de explozivi, aşa cum afirmă conspiraţioniştii, scrie dailymail.co.uk.

Filmul arată imagini de aproape ale etajelor inferioare ale clădirii şi grinzile de metal care se curbează din cauza supraîncălzirii. Curbarea metalului a provocat căderea etajelor unul câte unul, ceea ce a dus la prăbuşirea întregii clădiri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Filmare,
conspiraţiei,
atacuril,
11 septembrie
/actualitate/filmarea-care-demonteaza-teoria-conspiratiei-la-atacurile-de-la-11-septembrie-8928544
8928544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.