Filiala din Iaşi a ICR a fost inaugurată, dar nu are nici sediu, nici buget stabilit

Postat la 15 ianuarie 2013 12 afişări

Filiala din Iaşi a Institutului Cultural Român a fost inaugurată luni, în prezenţa preşedintelui ICR, Andrei Marga, instituţia neavând încă sediu şi nici buget stabilit pentru anul în curs.

Inaugurarea ICR Iaşi a avut loc la sediul Uniunii Scriitorilor din municipiu, unde filiala va funcţiona provizoriu până la găsirea unui spaţiu adecvat.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele ICR, Andrei Marga, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, precum şi directori ai unor instituţii culturale ieşene.

Preşedintele ICR, Andrei Marga, a declarat că extinderea instituţiei vine în concordonaţă cu procesul de reorganizare administrativă.

El a precizat că ICR va finanţa doar posturile de director şi director adjunct al ICR Iaşi, urmând ca Primăria şi Consiliul Judeţean să ofere un sediu, să asigure utilităţile şi să plătească salariile referenţilor de specialitate

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ICR,
Iaşi,
buget
/actualitate/filiala-din-iasi-a-icr-a-fost-inaugurata-dar-nu-are-nici-sediu-nici-buget-stabilit-10467807
10467807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.