Fiat suspendă producţia la o fabrică din sudul Italiei

Postat la 19 iulie 2012 9 afişări

Fiat va suspenda timp de două săptămâni producţia la o fabrică din sudul Italiei, din cauza crizei de pe piaţa europeană de automobile.

"Situaţia impune reducerea producţiei pentru evitarea acumulării inutile şi costisitoare de vehicule", se arată într-un comunicat al grupului. Uzina Fiat din Pomigliano, în regiunea Napoli, va rămâne închisă în intervalul 20-31 august, în prelungirea unei perioade de alte două săptămâni în care activităţile sunt oprite în mod tradiţional, între 23 iulie-17 august. Situaţia va rămâne totodată sub observaţie în lunile următoare. Fiat a invocat dificultăţile legate de criza de pe piaţa auto europeană şi în special de pe cea italiană, care s-au contractat în primul semestru cu 8,3%, respectiv 19,7%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
uzina,
fiat,
fabrica
/actualitate/fiat-suspenda-productia-la-o-fabrica-din-sudul-italiei-9890341
9890341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.