Festivalul Peninsula se mută de la Târgu Mureş

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 30 ianuarie 2013 17 afişări

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat că începând din acest an Festivalul Peninsula va fi organizat la Cluj, în perioada 18-21 iulie, după ce 10 ani la rând s-a desfăşurat la Târgu Mureş.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat că începând din acest an Festivalul Peninsula va fi organizat la Cluj, în perioada 18-21 iulie, după ce 10 ani la rând s-a desfăşurat la Târgu Mureş. Ediţia cu numărul XI a celui mai mare festival din România va avea loc pe un teren de 10 hectare, în zona Valea Gârbăului din Cluj-Napoca. Municipalitatea clujeană s-a angajat să asigure condiţiile necesare desfăşurării festivalului (energie electrică, transport în comun, iluminat public), însă va contribui şi cu o finanţare la organizarea acestuia. "Primăria Cluj-Napoca va sprijini desfăşurarea festivalului asigurând o locaţie de 10 hectare la Valea Gârbăului, apă, curent, iluminat public, drumuri corespunzătoare, transport în comun, precum şi mediatizare'', a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. "Motivul pentru care am luat această decizie de a muta festivalul la Cluj-Napoca este legat de planurile noastre de viitor. Ne-am dorit să asigurăm viitorul evenimentului şi am găsit în autorităţile din Cluj-Napoca un partener care să pună la dispoziţie o locaţie perfectă pentru a dezvolta Peninsula într-unul din cele mai importante festivaluri din Europa de Est'', a declarat Bodor Laszlo, directorul festivalului Peninsula.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Festivalul Peninsula
/actualitate/festivalul-peninsula-se-muta-de-la-targu-mures-10533652
10533652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.