Fenechiu susţine că doar 50 de angajaţi au protestat la Tarom: Erau în pauză de masă

Postat la 06 februarie 2013 10 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, susţine că doar aproximativ 50 de salariaţi au protestat spontan la Tarom şi că nu au declanşat o grevă colectivă, deoarece au întrerupt lucrul doar în pauza de masă, nemulţumiţi de faptul că directorul tehnic a anulat licenţele unora dintre ei.

"E vorba de un protest al aproximativ 50 de salariaţi care erau în pauză. Aceasta nu reprezintă, conform legii, o încetare colectivă, voluntară, a lucrului. Imediat după pauză au intrat la lucru. Nu a fost perturbată activitatea companiei Tarom", a precizat Fenechiu.

Ministrul a explicat faptul că nemulţumirea protestatarilor a survenit în urma unei decizii administrative a companiei, care, odată aplicată, va diminua veniturile unor angajaţi.

"Motivul protestului este legat în general de decizia, pe care eu o consider corectă, a directorului tehnic referitoare la neprelungirea licenţelor pentru o parte din personalului tehnic. Cei care lucrează în Tarom cu toţi au licenţe în baza cărora beneficiază de nişte sporuri salariale. Anumite activităţi de acolo considerăm că nu trebuie să se desfăşoare neapărat cu licenţă", a afirmat ministrul Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fenechiu,
Tarom,
protest
/actualitate/fenechiu-sustine-ca-doar-50-de-angajati-au-protestat-la-tarom-erau-in-pauza-de-masa-10546890
10546890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.