Fenechiu, despre dosarul "Transformatorul": Sper să se finalizeze acest proces, spre binele nostru şi al MCV-ului

Postat la 04 iulie 2013 25 afişări

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat joi, la intrarea în sediul ICCJ, unde se judecă dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, că speră să se finalizeze cauza la un moment dat, "spre binele nostru şi al MCV-ului", precizâd că de opt ani îi este afectată cariera de acest proces.

Fenechiu, despre dosarul "Transformatorul": Sper să se finalizeze acest proces, spre binele nostru şi al MCV-ului

 Relu Fenechiu a venit la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru judecarea dosarului "Transformatorul", în care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, fapte comise în perioada în care a fost acţionar sau administrator la firmele SC Fene Grup SA, SC La Rocca SRL Iaşi şi SC Tehnorom SRL Iaşi. La termenul de joi, instanţa va audia martorii care nu s-au prezentat la termenele anterioare şi va asculta pledoariile finale.

La intrarea în sediul instanţei supreme, Relu Fenechiu a spus că aşteaptă de mult timp să se termine acest proces, care de opt ani îi afectează cariera.

"De opt ani, cariera mea este afectată de acest proces. Aştept de mult timp să se termine acest proces, ca să pot să îmi continui cariera politică", a spus Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-despre-dosarul-transformatorul-sper-sa-se-finalizeze-acest-proces-spre-binele-nostru-si-al-mcv-ului-11082880
11082880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.