Fedorca: Ministerul Educaţiei nu poate verifica dacă sunt respectate regulile unei tabere private

Postat la 08 ianuarie 2013 8 afişări

Ministerul Educaţiei nu poate verifica dacă sunt respectate regulile unei tabere private, întrucât aceasta funcţionează în baza unui contract între părinţi şi organizatori, mii de copii fiind trimişi de familii în astfel de tabere, a declarat marţi pentru MEDIAFAX secretarul de stat Stelian Fedorca.

"Taberele private nu sunt în atribuţia Ministerului Educaţiei. Ele sunt organizate în baza unui contract între părinţi şi organizatori. Site-urile sunt pline de anunţuri de tabere private cu diverse profiluri, sportiv, artistic sau de pregătire şcolară", a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat Stelian Fedorca.

El a precizat că Ministerul Educaţiei nu poate cere să vadă dacă sunt respectate regulile unei tabere private.

"Nu putem spune că nu ne interesează ceea ce se întâmplă în astfel de unităţi, dar decizia privind participarea copiilor la tabere private este strict a părinţilor. Şi eu mi-am trimis copiii în tabere private la schi, la înot", a mai spus secretarul de stat Stelian Fedorca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministerul Educaţieil,
Fedorca,
reguli
/actualitate/fedorca-ministerul-educatiei-nu-poate-verifica-daca-sunt-respectate-regulile-unei-tabere-private-10440943
10440943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.