Federaţia Serviciilor de Securitate are un nou preşedinte

Autor: Dorin Oancea Postat la 22 aprilie 2013 123 afişări

Gabriel Badea a fost ales preşedintele Federaţiei Serviciilor de Securitate din România pentru un mandat de doi ani, conform hotărârii Adunării Generale a federaţiei.

Federaţia Serviciilor de Securitate are un nou preşedinte

Gabriel Badea are o experienţă de peste 20 de ani în industria de securitate, fiind activ atât ca manager şi specialist, dar şi ca investitor în acest domeniu. Este, în acelaşi timp, presedintele Asociaţiei Române a Industriei de Securitate din România, pe care o conduce încă de la înfiinţare, în 2001. De asemenea, este membru al ASIS International (American Society for Industrial Security) şi reprezintă industria de profil din ţara noastră în cadrul CoESS (Confederation of European Security Services).

Priorităţile noului preşedinte al FSS sunt legate de: îmbunătăţirea  mediului de afaceri în domeniul securităţii private; creşterea prestigiului industriei de securitate, care este şi un contribuitor activ la siguranţa publică; Promovarea dialogului între cei implicaţi în industria de securitate privată, respectiv asociaţii şi organizaţii profesionale, asociaţii ale consumatorilor de servicii de securitate, autorităţi publice, sindicate, organizaţii internaţionale.

FSS este o organizaţie reprezentativă din domeniul securităţii private, constituită în anul 2009 prin unificarea Patronatului Serviciilor de Securitate (PSS), Asociaţiei Române a Industriei de Securitate (ARIS) şi Asociaţiei Române pentru Tehnica de Securitate (ARTS). De curand FSS a primit în rândurile sale şi Asociaţia Profesională a Companiilor de Securitate (APCS);

Federaţia este preocupată permanent să îşi  îndeplinească rolul şi obiectivele pentru care s-a constituit, respectiv reprezentarea, susţinerea, aprobarea, apărarea şi promovarea intereselor  membrilor săi în relaţiile cu terţe părţi, persoane juridice şi fizice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/federatia-serviciilor-de-securitate-are-un-nou-presedinte-10779918
10779918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.