Fapte "inacceptabile" în SUA: Rămăşiţe umane de la atentatele din 11 septembrie, incinerate şi aruncate la o groapă de gunoi

Postat la 29 februarie 2012 45 afişări

Rămăşiţe umane descoperite după atentatele de la 11 septembrie 2001 au fost incinerate şi aruncate la o groapă de gunoi, a anunţat marţi Departamentul american al Apărării, în timp ce Casa Albă a calificat aceste fapte drept inacceptabile.

Această dezvăluire este cuprinsă într-un raport referitor la morga militară de la baza aeriană din Dover (Delaware, est), care a fost criticată în noiembrie pentru gestionarea deficientă a rămăşiţelor umane aparţinând soldaţilor morţi în Irak şi Afganistan. Unele au fost pierdute sau încurcate, altele au ajuns într-o groapă de gunoi din Virginia (est). Dar se pare că acestea nu sunt singurele. "Mai multe rămăşiţe provenind de la atentatul asupra Pentagonului şi de la locul unde s-a prăbuşit un avion la Shanksville", la 11 septembrie 2001, au fost de asemenea trimise la o groapă de gunoi, potrivit raportului de marţi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
fapte,
atentate,
ramasite
/actualitate/fapte-inacceptabile-in-sua-ramasite-umane-de-la-atentatele-din-11-septembrie-incinerate-si-aruncate-la-o-groapa-de-gunoi-9355041
9355041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.