Facebook-ul, noua unealtă de promovare a companiilor din România

Autor: Ioana Matei Postat la 15 mai 2013 69 afişări

La ora actuală, 70% dintre branduri utilizează reţeaua Facebook, în România existând peste 17 mii de pagini de companii. Potrivit unui studiu GfK România, în 2012, şase din zece companii şi-au mărit bugetul pentru activităţile de social media cu până la 25%.

Facebook-ul, noua unealtă de promovare a companiilor  din România

Doar pe reţeaua Facebook, România are aproape şase milioane de utilizatori activi, ocupând locul 31 în topul Facebook, potrivit statisticilor pe ţară ale Facebook. Tot mai multe companii au observat importanţa social media în ce priveşte creşterea notorietăţii brandului, a interacţunii şi atragerii de noi clienţi. Peste nouă milioane de români au acces la Internet şi folosesc diferite servicii, soluţii şi platforme online pentru a comunica şi a se informa. În rândul utilizatorilor de internet, platformele de social media câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi,  dornici să interacţioneze prin intermediul blogurilor, fotografiilor, al conţinutului video şi al microblogging-ului. În acest context, compania de marketing în social media NNC Services işi extinde serviciile pe piaţa din România după trei ani de proiecte în SUA.

Din 2010, NNC Services oferă servicii profesionale de social media pentru 35 de clienţi şi 50 de proiecte, majoritatea pe durate de timp de peste un an. Compania are o echipă de 20 de experţi, specializaţi în diferite reţele de social media marketing.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-ul-noua-unealta-de-promovare-a-companiilor-din-romania-10879605
10879605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.