Facebook, “răţuşca neagră” a Wall Street-ului se transformă în “lebăda albă” a bursei americane

Autor: Octavian Calei Postat la 11 ianuarie 2013 10 afişări

Facebook a devenit noul star de pe Wall Street, după ce evoluţia acţiunilor companiei din momentul listării ţinea investitorii la distanţă, scrie Usa Today.

 Facebook, “răţuşca neagră” a Wall Street-ului se transformă în “lebăda albă” a bursei americane

Facebook a devenit noul star de pe Wall Street, după ce evoluţia acţiunilor companiei din momentul listării ţinea investitorii la distanţă, scrie Usa Today. Titlurile reţelei de socializare numărul unu sunt pe creştere, spărgând pragul de 30 de dolari săptămâna aceasta şi închizând joi la preţul de 31,3 dolari. Acţiunile Facebook au crescut cu 78% faţă de minimul istoric de 17,55 dolari atins pe 4 septembrie, şi cu aproape 18% faţă de începutul anului. Investitorii devin încrezători în capacitatea Facebook de a găsi noi modalităţi de a-şi valorifica financiar audienţa masivă.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
actiuni,
wall street
/actualitate/facebook-ratusca-neagra-a-wall-street-ului-se-transforma-in-lebada-alba-a-bursei-americane-10453676
10453676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.