Facebook: prezenta puternica la Bucuresti, saptamana aceasta. Afla ce poti invata la ICEEfest!

Postat la 03 iunie 2013 122 afişări

Cea mai mare retea sociala din lume, Facebook, va avea o prezenta puternica la ICEEfest – festivalul industriei interactive din Europa Centrala si de Est.

Facebook: prezenta puternica la Bucuresti, saptamana aceasta. Afla ce poti invata la ICEEfest!

In prima zi, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va prezenta pe scena principala cum recomanda reteaua sociala brandurilor sa trateze prezenta pe net in timp ce, pe scena a doua, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va vorbi despre ce metode au partidele politice si politicienii sa transforme un “like” intr-un vot.

Intr-o zona mai relaxata, in seara primei zile, Facebook va fi prezent si alaturi de celebritati precum Horia Brenciu sau Marius Moga intr-o discutie cu public despre cum a schimbat social media relatia cu fanii. Nu doar cu cei de pe Facebook, ci mai ales cu fanii reali, care vin la concerte si cumpara muzica.

Ziua a 2-a va fi dedicata de Facebook marketingului dedicat industriei de mobile, aplicatii si jocuri, prin prezentarea lui Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions.

In paralel, in panelul de e-commerce, Facebook va prezenta cele mai noi instrumente lansate sau in curs de a fi lansate in zona performance marketing, adica pentru clientii care vizeaza vanzarea efectiva online.

Informatii aplicate, in detaliu, vor fi prezentate in cadrul unui workshop de 2 ore, in dupa amiaza zilei de vineri. Trainingul numit “All Things Facebook” va fi sustinut de toti reprezentantii retelei sociale care vin la ICEEfest, alaturi de specialisti ai Thinkdigital, compania care reprezinta reteaua sociala in Romania si alte 5 tari din regiune.

Se vor prezenta studii de caz si vor oferi sfaturi celor care folosesc Facebook in promovarea produselor si brandurilor pentru care lucreaza.

Festivalul ICEEfest – prescurtare de la Interactive Cenral and Eastern European Festival - este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura joi si vineri, saptamana aceasta, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

Ultimele bilete disponibile se gasesc numai pe site-ul www.ICEEfest.com

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-prezenta-puternica-la-bucuresti-saptamana-aceasta-afla-ce-poti-invata-la-iceefest-10920461
10920461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.