Facebook Messenger şi Instagram AU PICAT joi, in Romania si în lume. Nu se mai pot trimite si receptiona mesajele

Postat la 10 decembrie 2020 284 afişări

Facebook Messenger şi Instagram AU PICAT joi, in Romania si în lume. Nu se mai pot trimite si receptiona mesajele

Problema a apărut în România în jurul prânzului şi se manifestă şi la momentul redactării acestei ştiri. Este afectată atât comunicarea pe messengerul Facebook, cât şi pe cel Instagram, reţea de socializare deţinută tot de Facebook.

Compania Facebook a anunţat  că anumiţi utilizatori întâmpină probleme tehnice atunci când expediază mesaje pe serviciile sale Messenger şi Instagram şi pe platforma sa online dedicată companiilor, Workplace, informează Reuters şi Agerpres.

„Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare.

Downdetector.com, un site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online, arată că peste 1.800 de incidente au fost semnalate de utilizatori care raportau probleme tehnice atunci când accesau serviciul Messenger şi alte 350 de incidente similare au fost semnalate pentru platforma Instagram, arată sursele citate, scrie www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
romania,
serviciu,
aplicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.