Facebook interzice o reclamă care se foloseşte de imaginea lui Zuckerberg

Autor: Ştefan Stan Postat la 01 mai 2013 24 afişări

Facebook a refuzat să promoveze o reclamă care critică FWD.us, grupul de lobby nou format al celei mai mari reţele de socializare, pentru că foloseşte imaginea lui Zuckerberg, scrie Business Insider.

Facebook interzice o reclamă care se foloseşte de imaginea lui Zuckerberg

Facebook a refuzat să promoveze o reclamă care critică FWD.us, grupul de lobby nou format al celei mai mari reţele de socializare, pentru că foloseşte imaginea lui Zuckerberg, scrie Business Insider. Reclama este creată de CREDO Mobile, o organizaţie non-profit care se ocupă cu strângerea de fonduri. Organizaţia este nemulţumită cu mişcarea făcută de Facebook, care a finanţat un grup de lobby care susţine construcţia conducta de gaz Keystone XL, planificată să traverseze 48 de state americane, pornind din Alaska. Finanţarea din partea Facebook pentru FWD este motivată de dorinţa companiei de a schimba legea pentru vizele de imigrare, pentru a fi acceptaţi mai mulţi tehnicieni străini în Statele Unite. Pentru a schimba legea, FWD susţine politicienii care au nevoie de suport în problema conductei de gaz, urmând ca aceştia să susţină noua lege a vizelor. Facebook susţine că “în general respinge reclamele care conţin imaginea lui Mark Zuckerberg, pentru că tind să fie confuze pentru utilizatori”. Aceştia intră pe anunţ crezând că este un mesaj din partea lui Zuckerberg sau Facebook, fără să ştie că de fapt este o reclamă care se foloseşte de imaginea lui Mark în interes propriu.    

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
zuckerberg
/actualitate/facebook-interzice-o-reclama-care-se-foloseste-de-imaginea-lui-zuckerberg-10829339
10829339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.