FACEBOOK HOME a fost lansat. Cum arată noua interfaţă pentru smartphone-uri cu sistem Android - FOTO, VIDEO

Postat la 05 aprilie 2013 15 afişări

FACEBOOK HOME a fost lansat, joi, de preşedintele Facebook, Mark Zuckerberg. Noul nou soft permite integrarea platformei reţelei de socializare în smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android, al Google.

FACEBOOK HOME a fost lansat. Cum arată noua interfaţă pentru smartphone-uri cu sistem Android - FOTO, VIDEO

 Într-o conferinţă de presă organizată la sediul companiei din Menlo Park (California), Mark Zuckerberg a prezentat principalele caracteristici ale FACEBOOK HOME.

Începând din 12 aprilie, noua aplicaţie va putea fi instalată pe orice smartphone, dar va fi integrată din fabrică în smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII şi S4, relatează New York Times.

"Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare", a spus Zuckerberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-home-a-fost-lansat-cum-arata-noua-interfata-pentru-smartphone-uri-cu-sistem-android-foto-video-10714555
10714555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.