Fabrică de 140 de milioane de dolari la Ploieşti

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iunie 2013 170 afişări

Noua fabrică, a companiei texane Lufkin Industries, Inc. are o suprafaţă totală de 330.000 m2, iar investiţia se ridică la aproximativ 140 milioane de dolari. Guvernul României, prin Ministerul Finanţelor Publice, a oferit asistenţă şi sprijin financiar de circa 28 de milioane de euro din valoarea costurilor de construcţie.

Fabrică de 140 de milioane de dolari la Ploieşti

Lufikin România  are ca activităţi vânzarea şi serviciile de  mentenanţă şi reparaţii pentru unităţi de pompare, sisteme automatizate, pompe de gaz cu tijă şi piston în industria petroliera.

Aceasta include o fabrică dotată cu echipamente şi tehnologii de ultimă oră şi o secţie de reparaţii şi mentenanţă. În momentul de faţă, Lufkin România are 260 de angajaţi cu experienţă  în domeniul industriei petrolului şi se estimează că numărul acestora va ajunge la 350 până la finele anului curent. Activitatea principală a fabricii o reprezintă producţia unităţilor  de pompare cu balansier, marca Lufkin. Potenţialul de producţie se ridică la mai mult de 1.100 de asemenea unităţo anual.

În plus,  noul centru regional va avea rol de suport pentru toate operaţiunile de vânzare şi service a produselor Lufkin în Emisfera de Est. Aproximativ 90% din volumul producţiei este destinat exportului în peste 20 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrica,
ploiesti,
productie,
ridicare,
constructie,
gaze
/actualitate/fabrica-de-140-de-milioane-de-dolari-la-ploiesti-10999560
10999560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.