Experţi ONU au recoltat probe biologice de la victime ale atacului chimic în Siria

Postat la 29 august 2013 41 afişări

Experţi ONU au recoltat miercuri probe de sânge, urină şi păr de la victime ale presupusului atac cu arma chimică lângă Damasc, imputat regimului, potrivit unor înregistrări video difuzate de militanţi împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Experţi ONU au recoltat probe biologice de la victime ale atacului chimic în Siria

 "Am procedat la recoltarea de sânge, urină şi păr", i-a spus un inspector unui sirian în ceea ce pare a fi un spital de campanie, instalat într-o localitate în Ghouta de Est, la est de Damasc.

În această regiune, dar şi în Ghouta de Vest, acuză ţări occidentale armata siriană că a comis, pe 21 august, o ofensivă cu arma chimică, declarându-se pregătite să atace "chirurgical" regimul, ca represalii. Potrivit opoziţiei, sute de persoane au fost ucise în acest atac.

Inspectorul şi sirianul stau lângă un pat pe care se află un pacient căruia o infirmieră îi recoltează sânge, potrivit unei înregistrări video difuzate de militanţi împotriva regimului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/experti-onu-au-recoltat-probe-biologice-de-la-victime-ale-atacului-chimic-in-siria-11279378
11279378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.