Exodul romanilor in strainatate! Unde au plecat cei mai multi muncitori si cat au castigat!

Postat la 17 noiembrie 2010 53 afişări

Din cauza crizei economice si a somajului care a crescut constant pentru un an si jumatate, romanii au redescoperit munca in strainatate.

Asa se face ca selectiile pentru joburi in tarile europene sunt luate cu asalt, peste 100.000 de lucratori gasindu-si un loc de munca in strainatate in acest an. Si daca la inceputul anilor 2000, Spania si Italia erau tarile unde romanii se angajau cu preponderenta, incepand de anul trecut, cele mai cautate tari au devenit Marea Britanie, Germania sau Franta, in ciuda restrictiilor impuse pe piata muncii. In ceea ce priveste salariile castigate, acestea variaza intre 800 de euro, in agricultura, si cateva mii de euro, in cazul personalului medical specializat.

Vezi ce joburi si-au gasit si ce salarii au castigat romanii care au plecat in strainatate pe www.incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
muncitori,
somaj
/actualitate/exodul-romanilor-in-strainatate-unde-au-plecat-cei-mai-multi-muncitori-si-cat-au-castigat-7723867
7723867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.