EximBank a încheiat cu Alro acorduri de 50 milioane euro pentru finanţarea activităţii companiei

Postat la 20 ianuarie 2014 58 afişări

EximBank a încheiat cu producătorul de aluminiu Alro SA (ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finanţarea activităţii curente şi emiterea de scrisori de garanţie bancară şi acreditive pentru contractele încheiate de companie, a anunţat luni banca.

EximBank a încheiat cu Alro acorduri de 50 milioane euro pentru finanţarea activităţii companiei

 "Acordul financiar în valoare de circa 50 de milioane de euro a fost încheiat la finele anului trecut şi are o valabilitate de 24 de luni, dar credem că aceasta reprezintă o primă etapă dintr-un parteneriat ce se va derula pe un termen mult mai lung. Şi asta pentru că preocuparea noastră strategică rămâne aceea de a construi o relaţie solidă de tip win-win (în care ambele părţi au de câştigat - n.r.) cu mediul de afaceri prin implicarea în proiecte care pot contribui la dezvoltarea sustenabilă a mediului economic autohton", a declarat într-un comunicat preşedintele EximBank, Traian Halalai.

Alro şi-a propus să continue strategia de creştere a producţiei de produse procesate cu valoare adăugată mare. Recent, Alro a finalizat o investiţie de circa 44 de milioane de lei pentru creşterea competitivităţii, proiect cofinanţat de Uniunea Europeană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eximbank-a-incheiat-cu-alro-acorduri-de-50-milioane-euro-pentru-finantarea-activitatii-companiei-11929482
11929482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.