Executivul care a reinnoit Dacia, favorit la sefia Renault

Postat la 07 ianuarie 2013 14 afişări

Carlos Tavares, 54 de ani, actualul director ope­rational al Grupului Renault, ar putea prelua in urmatorii cinci ani functia de CEO al concernului francez de la Carlos Ghosn (58 de ani), actualul sef al companiei, potrivit publicatiei Wall Street Journal.

Deschis si la obiect, in cadrul unui interviu acordat ZF in septembrie 2012, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Carlos Tavares a raspuns intrebarilor fara a evita subiectul. El a tinut sa sublinieze ca situatia industriala din România este una apreciata de catre Renault, atât in ceea ce priveste partea de proiectare, unde inginerii români lucreaza la viitoarele modele Dacia si Renault, dar si in ceea ce priveste standardele de productie de la Mioveni. Mai mult, el a subliniat ca eficienta si standardele de calitate trebuie intotdeauna imbuna­ta­tite pentru a face fata concurentei din tari precum Maroc. Ca director operational, Tavares este direct responsa­bil de operatiunile grupului francez si implementarea strategiei constructorului auto.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
tavarez,
conducere,
renault
/actualitate/executivul-care-a-reinnoit-dacia-favorit-la-sefia-renault-10434353
10434353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.