EXCLUSIV - Senat: 99 de parlamentari stau la hotel, doar 17 au solicitat bani pentru chirie. Lista senatorilor cazaţi la hotel

Postat la 16 ianuarie 2013 10 afişări

Doar 17 senatori din cei 176 de membri ai Senatului au solicitat sume pentru cazarea în regim particular cu 101,5 lei pe noapte, în timp ce 99 de senatori au optat pentru cazarea la hotel, conform unui răspuns al Senatului la o solicitare a MEDIAFAX.

Între cei care au optat pentru varianta cazării în altă formă decât cea în regim hotelier se numără: Teodor Atanasiu (PNL), Marius Bota(PSD), Dan Aurel Ionita (PPDD), Paul Ichim (PNL), Ion Luchian (PNL), Alexandru Mazăre (PSD), Augustin Mitu (PSD), Mihai Cristian Dănuţ (PPDD), Şerban Nicolae(PSD), Emil Marius Paşcan (PDL), Ion Popa (PNL), Daniel Savu (PSD), Doina Silistru (PSD), Eugen Nazare-Ţapu (PNL), Constantin Tămagă (PSD), Ştefan Liviu Tomoiagă (PNL) şi Şerban Valeca (PSD).

Conform precizărilor făcute de Senat "cuantumul sumei care se acordă pentru cazare, în regim particular, este de 101,5 lei/noapte, începând cu 01.01.2013".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Senat,
parlamentari,
bani
/actualitate/exclusiv-senat-99-de-parlamentari-stau-la-hotel-doar-17-au-solicitat-bani-pentru-chirie-lista-senatorilor-cazati-la-hotel-10477276
10477276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.