EXCLUSIV: Cea mai mare indemnizaţie de şomaj plătită în România. Topul celor mai bine plătiţi şomeri

Postat la 26 aprilie 2013 33 afişări

ANOFM precizează, într-un răspuns solicitat de agenţia MEDIAFAX, care sunt cele mai mari indemnizaţii de şomaj din România, primul loc fiind ocupat de un fost director adjunct de la o societate comercială din Botoşani.

EXCLUSIV: Cea mai mare indemnizaţie de şomaj plătită în România. Topul celor mai bine plătiţi şomeri

 Un fost director adjunct de la o societate comercială din Botoşani primeşte cea mai mare indemnizaţie de şomaj din România, adică 5.755 de lei, la nivel naţional fiind înregistraţi şase şomeri cu o indemnizaţie mai mare de 3.000 de lei.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a precizat, la solicitarea MEDIAFAX, că în România se plătesc în prezent şase indemnizaţii de şomaj de peste 3.000 de lei, cea mai mare, de aproape 6.000 de lei, revenind unui şomer din judeţul Botoşani, fost director adjunct într-o societate comercială.

Pe locul doi în topul şomerilor bine indemnizaţi, este un fost director economic din Satu Mare, care primeşte lunar 4.023 de lei, fiind urmat de un alt fost director economic, din Bucureşti, care are o indemnizaţie de şomaj de 3.630 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/exclusiv-cea-mai-mare-indemnizatie-de-somaj-platita-in-romania-topul-celor-mai-bine-platiti-someri-10805505
10805505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.