EXCLUSIV - Camera: Un sfert dintre deputaţi au cerut să stea în chirie, 200 de aleşi vor la hotel. SITUAŢIA cazării deputaţilor

Postat la 18 ianuarie 2013 9 afişări

Un sfert dintre actualii deputaţi au solicitat până acum sume pentru cazarea în regim particular, respectiv 101 parlamentari din cei 412 membri ai Camerei Deputaţilor, însă 200 dintre aceştia au optat pentru cazarea în regim hotelier, conform unei situaţii transmise la solicitarea MEDIAFAX.

Camera Deputaţilor precizează că 301 deputaţi şi-au clarificat opţiunea pentru cazare, dintre care 101 au optat pentru cazarea în alte spaţii decât cele de la hotelurile care au contract cu instituţia.

Astfel, aceştia au optat pentru obţinerea a 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere, respectiv circa 133 de lei/noapte.

Între parlamentarii care au solicitat sume pentru cazarea individuală se numără inclusiv preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care se află pe lista demnitarilor care beneficiază de locuinţă din partea RA-APPS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputaţi,
cazării,
deputaţi,
hotel
/actualitate/exclusiv-camera-un-sfert-dintre-deputati-au-cerut-sa-stea-in-chirie-200-de-alesi-vor-la-hotel-situatia-cazarii-deputatilor-10486632
10486632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.