EXCLUSIV - Camera Deputaţilor: O zi la hotel pentru un deputat, de la 235 la 190 de lei, între opţiuni - Hotel Rin

Postat la 18 ianuarie 2013 14 afişări

Camera Deputaţilor precizează, în urma unei solicitări MEDIAFAX, că tariful unei zile la hotel pentru un deputat care optează pentru o astfel de formă de cazare variază de la 235 de lei până la 190 de lei, fiind încheiate contracte cu şase unităţi hoteliere între care şi Rin Hotel.

În cazul tuturor contractelor încheiate de Camera Deputaţilor este prevăzută condiţia ca unitatea de cazare să fie "dublă".

Pentru locurile de la Hotel Bucureşti (Radisson Blu) şi Hotel Marriott este perceput un tarif de 235 de lei per zi, în timp ce la Hotel Monte-Nelly şi Hotel Royal tariful ajunge la 225 de lei per zi. Cel mai mic preţ este practicat în cazul Camerei Deputaţilor de Hotel Rin şi Hotel Phoenicia - 190 de lei per zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Camera Deputaţilor,
deputat
/actualitate/exclusiv-camera-deputatilor-o-zi-la-hotel-pentru-un-deputat-de-la-235-la-190-de-lei-intre-optiuni-hotel-rin-10486616
10486616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.