Evaziunea în marile staţiuni din Grecia, precum cele din Zakynthos sau Creta, ajunge şi la 100%

Postat la 27 iulie 2012 23 afişări

Rata evaziunii fiscale în marile staţiuni din Grecia, precum cele din Zakynthos, Lefkada sau Creta, ajunge şi la 100%, în timp ce pentru altele, situate în Santorini sau Corfu, se situează la 75% sau peste acest nivel, potrivit Ministerului de Finanţe de la Atena, citat de cotidianul Athens News.

Divizia de delicte finaciare SDOE a descoperit rate uriaşe de evaziune fiscală în timpul unor inspecţii care au vizat mai multe insule şi alte staţiuni de vară, a anunţat Ministerul de Finanţe, potrivit cotidianului Athens News. Potrivit rezultatelor inspecţiilor, derulate în perioada 6-23 iulie, 6 din fiecare 10 afaceri controlate au fost găsite cu nereguli. Astfel, autorităţile au identificat 805 încălcări ale legislaţiei privind taxele din totalul celor 1.410 inspecţii derulate la magazine şi alte afaceri (57%).

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
grecia,
evaziune fiscala,
insule
/actualitate/evaziunea-in-marile-statiuni-din-grecia-precum-cele-din-zakynthos-sau-creta-ajunge-si-la-100-9906484
9906484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.