Euroweb România vrea să extindă businessul în Europa Centrală şi de Est

Autor: Anca Barbulescu Postat la 27 martie 2013 58 afişări

Euroweb Romania, parte a grupului Turk Telekom şi unul dintre principalii jucători din piaţa locală de telecomunicaţii, are în plan să se extindă în Europa Centrală şi de Est. De asemenea, compania a făcut o serie de schimbări la nivel de top management.

Euroweb România vrea să extindă businessul în Europa Centrală şi de Est

Din luna martie a acestui an, Euroweb a numit-o pe Daniela Florentina Gurău în poziţia de director financiar, pe Toma Matei în funcţia de director de vânzări, iar pe Sorana Bălan ca director de resurse umane. “Am revigorat echipa managerială cu oameni energici, cu viziune, iniţiativă şi foarte multă experienţă în sector”, a spus Stuart Evers, CEO Euroweb România.

De la începutul acestui an, compania s-a concentrat pe noi linii de business şi are în plan pentru anul acesta să abordeze sectorul de telecomunicaţii regional. “2013 se anunţă un an dificil pentru piaţa locală de telecomunicaţii. Se pune din ce în ce mai multa presiune pe reducerea costurilor,  criza economica nu a trecut, iar companiile nu mai sunt dispuse să investească în dezvoltarea infrastructurii chiar dacă acest lucru le-ar ajuta pe termen lung. Per total nu cred că piaţa românească de telecomunicaţii va înregistra o creştere semnificativă în 2013.  În aceste condiţii, trebuie (...) să găsim noi direcţii de dezvoltare care să compenseze climatul economic nefavorabil”, a mai spus Evers.

În primul trimestru al acestui an, Euroweb a început un program investiţional menit să îmbunătăţească calitatea serviciilor prin dezvoltarea infrastructurii, schimbarea flotei de maşini de intervenţii şi dezvoltarea de noi produse. “Piaţa locală de IT şi telecomunicaţii este una foarte dinamică, care necesită o adaptare constantă şi proactivă la nevoile şi cerinţele clienţilor”, a spus Toma Matei, noul director de vânzări al companiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/euroweb-romania-vrea-sa-extinda-businessul-in-europa-centrala-si-de-est-10694063
10694063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.