EUROVISION 2016: Ucraina a câştigat finala. Pe următoarele poziţii, Australia şi Rusia - VIDEO

Postat la 15 mai 2016 377 afişări

Ucraina a câştigat competiţia Eurovision 2016, cu piesa "1944", interpretată de Jamala. Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Australia şi Rusia. Finala s-a desfăşurat sâmbătă seara, la Stockholm, în Suedia.

EUROVISION 2016: Ucraina a câştigat finala. Pe următoarele poziţii, Australia şi Rusia - VIDEO

Finala competiţiei muzicale Eurovision de sâmbătă seara diseară, în care au intrat 26 de ţări şi la care ar fi trebuit să participe şi România, dacă nu ar fi fost descalificată, în urma datoriile acumulate de TVR, a fost difuzată pe canalul oficial de Youtube al Eurovision.

Cea de-a 61-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Stockholm, în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din 2015, cu piesa "Heroes".

Ediţia din 2017 a concursului Eurovision se va desfăşura în Ucraina, după ce cântăreaţa Jamala a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "1944".

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Austrialia şi Rusia.

Finala competiţiei muzicale Eurovision de sâmbătă seară, în care au intrat 26 de ţări şi la care ar fi trebuit să participe şi România, dacă nu ar fi fost descalificată, în urma datoriile acumulate de TVR, va fi difuzată pe canalul oficial de Youtube al Eurovision de la ora 22:00 (ora României), potrivit eurovision.tv. Spectacolul a putut fi urmărit în direct în România şi la televiziunile naţionale străine ce emit în România (Duna TV, RTE, RAI 1, France 2) şi pe pagina eurovision.tv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurovision-2016-ucraina-a-castigat-finala-pe-urmatoarele-pozitii-australia-si-rusia-video-15324204
15324204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.